Stichting WelZijn Kinderen stelt u graag voor aan het team:

Carla Muijsert – van Blitterswijk

Getrouwd met Rob Muijsert. Samen hebben we drie kinderen, Jasper, Elise en Marco. In 1997 was ik een van de oprichters van de Stichting Nieuwetijdskinderen en in 2007 van de Stichting WelZijn Kinderen. In de afgelopen jaren verschenen van mijn hand drie boeken en talloze artikelen over de relatie tussen veranderd bewustzijn en het gedrag van kinderen. Vanuit KernCoach (2004) en KernCoach Opleidingen (2010) verzorg ik opleidingen, cursussen, lezingen, trainingen en workshops en ik ben als docent verbonden aan meerdere kindercoachopleidingen.

‘Het is mijn hartewens dat de Stichting WelZijn Kinderen een bijdrage kan leveren aan de mogelijkheid van kinderen en jongeren om zich vanuit hun eigen kwaliteiten en talenten te ontwikkelen zodat ze wezenlijk zichzelf kunnen blijven.’


Margrete Stoute – Boots

Getrouwd met Leo. Samen hebben we twee zonen, Maarten en Daan. Naast mijn rol als moeder, ben ik in mijn werkzame leven gezins- en kindercoach, trainer en docent. Verbindende communicatie is mijn drijfveer en passie en heb ik jarenlang vormgegeven in mijn werk als logopedist. In mijn huidige praktijk en via mijn trainingsbureau ontmoet ik ouders en leerkrachten met vragen op het gebied van ontwikkeling en opvoeding.
Samen zoeken naar wat er is aan kwaliteit en groeimogelijkheden, stimuleert me om bv. ook een steentje bij te dragen aan de Stichting WelZijn Kinderen.
In 2006 richtte ik stichting De Kracht van 8 op als een antwoord op het fenomeen pesten.

‘De visies van beider stichtingen kennen gelijke elementen en ik ben blij om dit samen met Stichting WelZijn Kinderen te mogen uitdragen!’

Scroll Up