Het Team

Stichting WelZijn Kinderen stelt u graag voor aan het team:

carla muijsert van blitterswijk

Carla Muijsert – van Blitterswijk

Carla is mede-oprichter van Stichting Nieuwetijdskinderen (1997) en tot 2007 aan deze stichting verbonden geweest als bestuurslid en woordvoerder. In die tijd schreef ze diverse boeken over de relatie tussen het gedrag van kinderen en veranderend bewustzijn. In 2007 richtte ze Stichting Welzijn Kinderen op van waaruit ze aandacht vraagt voor een meer positieve visie op leer- en gedragsproblematiek en een kwaliteitsgerichte benadering van kinderen. In 2009 creëerde ze, samen met Margrete Stoute-Boots van De Kracht van 8, de Kind In Kracht Kindercoach Opleiding. In 2019 gevolgd door een volgende stap: het creëren van een opleiding voor professionals die zich willen specialiseren in het welzijn van kinderen vanaf de conceptie tot het derde levensjaar, de 1000dagen Coach Opleiding. Een logische stap volgens Carla, want ‘daar valt wat betreft het welzijn van kinderen de meeste winst te behalen!’

margrete stoute

Margrete Stoute – Boots

Getrouwd met Leo. Samen hebben we twee zonen, Maarten en Daan. Naast mijn rol als moeder, ben ik in mijn werkzame leven gezins- en kindercoach, trainer en docent. Verbindende communicatie is mijn drijfveer en passie en heb ik jarenlang vormgegeven in mijn werk als logopedist. In mijn huidige praktijk en via mijn trainingsbureau ontmoet ik ouders en leerkrachten met vragen op het gebied van ontwikkeling en opvoeding.
Samen zoeken naar wat er is aan kwaliteit en groeimogelijkheden, stimuleert me om bv. ook een steentje bij te dragen aan de Stichting WelZijn Kinderen.
In 2006 richtte ik De Kracht van 8 op als een antwoord op het fenomeen pesten.

‘De visies van beider stichtingen kennen gelijke elementen en ik ben blij om dit samen met Stichting WelZijn Kinderen te mogen uitdragen!’

rob muijsert

Rob Muijsert

Rob is specialist in lean leiderschap. Hij is tevens arbeids- en organisatie psycholoog en verzorgt vanuit zijn bedrijf De Werkloods trainingen op het terrein van leiderschap voor managers en leidinggevenden in het bedrijfsleven. Hij ervaart het als een uitdaging om iedereen in een organisatie mee te krijgen in het scheppen van een verbeterklimaat. Coaching doet Rob Muijsert voor toptalenten die vorm willen geven aan hun eigen groeipad en voor mensen die tijdens reorganisaties het overzicht kwijt dreigen te raken. Rob is tevens trainer bij de KIK Kindercoach Opleiding. Daar geeft hij vorm aan zijn passie om kinderen, jongeren en volwassenen in hun eigen kracht te zetten.

Jitske Tesselaar

Jitske Tesselaar

Jitske is moeder van een zoon. Nadat haar zoontje op 2-jarige leeftijd werd gediagnosticeerd met autisme heeft ze hulp gezocht bij Margrete Stoute (spiegelcoach in haar eigen praktijk Al-licht-5 en docent van de KIK Kindercoach opleiding). Margrete heeft spiegelcoaching toegepast en dit heeft Jitske geïnspireerd tot het volgen van de KIK Kindercoach Opleiding, die zij juni 2019 succesvol heeft afgerond. Jitske is daarnaast gediplomeerd secretaresse en management assistente en heeft een eigen schoonheids- en pedicuresalon Studio Mooi Verzorgd.

Joyce Kabalt

Joyce Kabalt

Joyce is moeder van zoon en een dochter. Haar dochter Lynn is geboren met de Pierre Robin Sequentie. Over haar dochter schreef Joyce het kinderboekje ‘Het mondje van Lynn’. Ook inspireerde het Joyce om de KIK Kindercoach Opleiding te gaan volgen en in juni 2019 heeft ze deze succesvol afgerond. Joyce is werkzaam als Communicatieadviseur en Eventmanager op een ROC. Naast deze functie heeft zij haar eigen communicatiebureau JKCom. Sinds oktober 2018 is zij zich actief gaan bezighouden met de communicatie en marketing voor de KIK Kindercoach Opleiding en de 1000dagen Coach opleiding. 

Scroll Up