SNRO

Uit het rapport van het SNRO: ‘In de materialen die we hebben ontvangen zien we een volwaardige coaching opleiding die zijn rendement en functie de afgelopen jaren bewezen heeft. De inhoud is heel gedegen en compleet uitgewerkt. Het aantal Ects van 60,07 staat in de indeling van de SNRO voor een opleiding. Het tekent de ambitie van de Kind in Kracht Kindercoach opleiding wat betreft de te leveren kwaliteit in de opleiding’

Meer informatie over het SNRO is te vinden op www.snro-instituut.nl.

Stichting Nederlands Register voor Opleidingen

De KIK Kindercoach Opleiding is geaccrediteerd door Stichting Nederlands Register voor Opleidingen (ECTS 60,07), gevalideerd door Registerleraar (1509 RU) en staat geregistreerd bij SKJ (1429 punten).

SKJ

Staat voor Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, die opleidingen en cursussen valideert voor jeugdzorgwerkers.
Vanaf 05-09-2016 is de KIK Kindercoach Opleiding goedgekeurd en opgenomen in dit register.

Registerleraar

KIK Kindercoach Opleiding:
Sinds eind juni 2016 is de KIK Kindercoach Opleiding valide bevonden door de register- commissie en is opgenomen in Registerleraar.nl. Dat betekent, dat ook leerkrachten via het behalen van het KIK-diploma na- en bijscholingspuntenpunten kunnen toevoegen in hun persoonlijke register. We hebben in de afgelopen jaren al menig leerkracht mogen ontvangen bij de opleiding.

KIK Training Spiegelcoaching in het Onderwijs:
deze training heeft een accreditatie van Registerleraar: 144 RU

CRKBO

De KIK Opleidingen staan sinds 2010 geregistreerd bij het CRKBO. Carla Muijsert, Margrete Stoute, Rob Muijsert, Carla van Wensen en Karin Tooren staan ook persoonlijk als trainers bij het CRKBO geregistreerd.

Scroll Up